Wednesday, January 10, 2007

Det var en gang en liten fisk...

...og den lille fisken het Doffen. Han har dævva og det var jo fryktelig trist. Blubb blubb...

En annen gang var det en annen fisk... Han het Sinna-Geir og det er på tide at noen forteller Sinna-Geirs historie.

Det var en gang en jentegjeng (hmm...var de nå egentlig en gjeng...definisjonsproblemer!!) på tur. De hadde gått langt og lengre enn langt og opptil flere av dem droppet forelesninger denne bestemte dagen. Målet var hemningsløs shopping og etterlengtet henging. Tilfeldigvis passerte de en dyrebutikk og de gikk inn for å iaktta de vannets skapninger som måtte befinne seg der inne. Mange spennende vesner møtte dem der, det var sjøhester, ferskvannspuffere som svømmer som helikoptere og forblir puffet etter første puff, fasinerende kampfisk i assorterte former og farger, men viktigst av alt - der var Sinna-Geir!

Hvem var så denne Sinna-Geir og er han virkelig så sinna? I et hjørne, i det nederste akvariet, der det er nokså mørkt og lite spennende, fant jentene sin favoritt. Ved første øyekast ser det kanskje tomt ut, men bakerst i hjørnet ligger en grå skapning og venter. Han er ikke videre pen, men har sin sære sjarm. Strekker du en hånd mot glasset, spretter Geir frem for å hilse på. Problemet er at han ikke reflekterer nok over glassveggen mellom ham og resten av verden. Han treffer den og BOMS blir han slengt tilbake i hjørnet. Det morsomme er at han lærer aldri - skikkelig gullfisk! Han gjentar sprettingen og bomsingen i det uendelige... Snodig fyr han Geir. Så var da det store spørsmålet: Hvorfor? Hvorfor utsetter han seg for slikt ubehag? Jentene henvendte seg til den kjekke ansatte med dette spørsmålet. Svaret har du kanskje gjettet... Nei, det er ikke fordi han vil hilse på, som en annen valp. Det er fordi han er agressiv. Og selv om det bare går ut over ham selv, fortsetter han å dælje hue i glassveggen når besøkende kommer for å si hei.

Skal tro om vi ikke skal adoptere Sinna-Geir, jenter? Jeg gikk forbi og vinket til ham i dag. Skal tro om han fortsatt er der...? Lind - er fortsatt badekaret der til Sinna-Geirs disposisjon? Skal tro om humøret hans hadde bedret seg i badekaret...? Hehe... Og Stine - dette var altså historien om den ukjente Geir... Hihi!

1 comment:

Daphne Sofie said...

Hahaha!
Aj låvv ju!
Og ferskvannspufferne og historien om Sinna-Geir. Som du ligner på. Eller var det akkurat det du IKKE gjorde?;) Jeg gleder meg til En himmel full av stjerner! Jippiii! Og så er revyen flyttet. For det ble tull med Hydranten siden vi har forestilling fredag og søndag og det var stor konsert lørdag. Det blir jo bare tull når vi bygger på scenen. *sukk* Kommer tilbake til dato snarest. Hihi.
God natt!